NIEUW: Opfriscursus!

Nieuws

NIEUW: Opfriscursus!

Facebook banner - extra tekst 9277.jpg

Onzeker over de zwemveiligheid? Schrijf je kind in voor een opfriscursus!

NIEUW: OPFRISCURSUS


Vanwege alle sluitingen van zwembaden het laatste jaar maken steeds meer ouders zich zorgen over de zwemveiligheid van hun kind(eren), volkomen begrijpelijk!


ENKEL BIJ VOLDOENDE DEELNAME bieden wij, Sportfondsen Zaltbommel - Zwembad Akwamarijn, een opfriscursus aan voor kinderen met minimaal een A-diploma. (Dit diploma hoeft niet bij ons behaald te zijn.)

In een 4-weekse cursus maken we de kinderen op een leuke en speelse manier weer zwemveilig, zodat zij en de ouders weer vol vertrouwen de zomer tegemoet kunnen! Hierin maken wij een nulmeting. Gaan we kledingzwemmen en komen er naast zwemslagen meerdere survival onderdelen aan bod.


DUS:
- 4x 60 minuten les
- Lesdata: 4, 11, 18 en 25 juli 2021
- Voor een totaalbedrag voor €65,-
- Gericht werken aan zwemveiligheid
- Enkel doorgang bij voldoende animo


Meldt je aan, voor 1 juli 2021, door een e-mail te sturen naar zwemzaken.akwamarijn@sportfondsen.nl, vermeldt hierin de naam en leeftijd van de kinderen, adresgegevens, contactinformatie en de reeds behaalde diploma's. Voor overige vragen kun je ook via dit e-mailadres contact opnemen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.