Met ingang van 19 mei 2021 sportaccommodaties beperkt open!

Nieuws

Met ingang van 19 mei 2021 sportaccommodaties beperkt open!

Nieuwe website.jpg

Beperkte opening vanaf 19 mei, lees het hier...

Vandaag is besloten dat de voorgenomen versoepelingen door mogen gaan. Wat resulteert in een (heel) beperkte opening voor het zwembad en onze sporthallen.

Het zwembad gaat per 19 mei a.s. open voor banenzwemmen. De zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar vinden ook plaats. Ook gaan wij kijken of we zwemlessen voor kinderen t/m 17 jaar kunnen inplannen.

Klik HIER om uw reservering te maken voor Zwembad Akwamarijn.

ALLE overige doelgroepen (denk aan: Ouder & Kind, Aquasporten en Zwangerschapszwemmen) mogen helaas nog geen doorgang vinden. Dit komt hopelijk bij volgende versoepelingen aan bod.
Het diplomazwemmen op 26 mei a.s. gaat door maar hier mag helaas geen publiek bij aanwezig zijn. Deelnemers die hiervoor een uitnodiging hebben krijgen via e-mail nog verder informatie.

De opening van de sporthallen is ook onder strikte voorwaarden. Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact opnemen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00-12.00 uur op telefoonnummer 0418-681282.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.